» Love this place

Inte bästa vädret idag heller, så vi har vart inne i Borgholm och kikat i affärer, käkat och så. Nu ikväll blir det grill, så undertiden det förbereds drog vi ner till stranden. Åh så mysigt det är här! Älskar att bara sitta och gosa och höra vågorna! Hoppas fan på sol imorn!!


» I Borgholm


» Grill & film

Kvällen sluta till sist bra så vi har grillat och grejer! Gött det! Vi har precis vart vid receptionen och hämtat internet. haha! tänkte slänga oss i soffan nu faktiskt och kika på film, it's complicated! Natti!


» Löttorp city levererar med full 3G

Passar på att uppdatera. Haha. Är i löttorp city och kikar lite. Idag har vi mest haft mysigt i stugan då det har regnat. Vi köpte lite glass och var nere en kortis på stranden men det var inget att hänga i granen direkt! Så filmmys i stugan fick det bli! Även lite schack och gos med världens finaste vovve. Harry! Hihi. Hoppas vädret blir bättre så vi kan dra fram grillen ikväll, och även spendera endel timmar på stranden framöver i veckan!


» Natti

Har haft en urbra dag här på Öland. Ska jag vara ärlig hade jag glömt hur mysigt och härligt det är här!!
Jag, Tess och Elin tränade innan dom andra kom hit, sen när alla var samlade tillslut käka vi på resturang, och ikväll har vi hängt på typ stället där ungdomarna är. Haha. Men det är skittrevligt där! Man har träffat många sen tidigare år, så go musik och kortspel blev det ikväll! Trevligt hörni!
Internetet s.u.g.e.r så laddar upp en ynka bild. Resten får komma sen!
Natti på er!


» Next stop: Öland


» +++

Försöker packa, men helvete vad tråkigt det är. Snart kommer iaf min andra halva och saknade elino hem efter ett par dagar i Stockholm med sin Max så drar vi in till stan och fikar med girlsen. Myyys!


» Gustafo's place

Vakna upp bredvid gustafo och sedan gjorde vi en gosig pannkaksfrukost! Planen var egentligen att jag skulle hem och packa till Öland imorn, men det fick vänta lite för solen kika fram ändå, hihi!


» OBS varning för benbild!!!

Heeeeeeeeeeeej. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men kände för uppdatering! Bilden överst är från igår då jag och josse tog moppen till flämslätt. Bada, tjöta, skratta och hade det urtrevligt!! Sen när vi skulle dra hemåt prata vi så på moppen att vi glömde svänga, och vips så hamna vi på gräsmattan för fikapaus i timmersdala. Haha! Sen på kvällen fick jag äntligen träffa mina två gosingar. Amanda som är hemkommen från Kroatien och gustafo från Göteborg. Avsluta dagen perfekt på biosalongen med min skatt för känn ingen sorg. Helvete vilken mysig film!!
Idag har det blivit lite chill på flämman, i soffan framför gossip girl och annat. Sen tog vi tag i kragen och drog till gymmet för ett illgött pass där! Kände mig så trött och glad efter att jag var verkligen tvungen att lägga ut den klassiska benbilden också! ;)
Nu blev det ett jävla tjöt här, mysigt det med. Ha en bra kväll fina ni!


» Good life

Har haft två kanonmysiga dagar då dagen igår innehöll simsjön med Becka, stan, grillat, filmmys & gossip girl. Idag har jag och Elin växlat mellan att ha legat och pressat på balkongen, kollat gossip girl, käkat lite glass och grejer, sen vid 2 kom josse, så vi drog till karstorp och sen mötte upp Elin på gymmet. Kvällen har spenderats i stöpen på murano med en massa snack och skratt. Så mysigt att josse är hemma igen. Hihi! Sommarkvällar i stöpen är faktiskt ganska bra ändå!
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film med pappa, Elin och Tess! Pussss


» Run run run

Uppe med tuppen och har sprungit en liten morgonrunda med elino och Tess pappa som är här på besök. Gött det hörni! Nu tänkte jag käka lite frulle, hoppa in i duschen och sen måste måste måste jag kolla ett avsnitt gossip girl innan jag drar på mig bikinin och lägger mig i solen. Det tog mig 5 dagar att kolla ut säsong 1, och det är ju så jävla bra! Haha!
Idag är planerna Becka! Vi vet inte vad vi ska hitta på, men nåt trevligt blir det, har inte träffat henne på ett par veckor nu!


» Love summer

Har haft två riktigt bra dagar uppe i simsjön med fina vänner! Igår var jag hos min finaste gustafo. Vi käka grillat, sedan baka o satte på titanic av alls filmer. Haha! Men den är ju så fin! Och sorgligt. Hm. Somna inatt under bar himmel med helt stjärnklart över oss. Detta var mysigaste någonsin!! Åhå älskar att kunna göra sånna gosiga saker på sommaren!


» Victoria's secret

Fick denna godingen av pappa & Tess nu när dom kom hem från Indien. Hihi wiho!


» Simsjön

Idag är vädret strålande och likaså mitt humör!! Tänkte spendera dagen i simsjön med Elinx2 och ikväll ska jag till gustafo. Vilken bra dag! Hihi.

Förresten!! Inatt jobba jag natt för första gången, och det var så kul! Fullare, men gladare och mer pratglatt folk. Det var mycket roligare än att jobba dag, så fler nätter ser jag fram emot! Yes!


» Godmorgon

Frukost ute på balkongen till gossip girl. Bra morgon hörni!


» Svensk sommar

Sverige levererar soooool. Underbart!!!


» Natti

Ett jobbigt intervall pass och ett par avsnitt gossip girl (börja kolla igär, svinbra juuu!) senare tänkte jag sussa! Är så sjukt trött, så det ska bli så jävla underbart. Haha! Imorn väntas en dag i hjo där planen är sol, bad, glass o annat mys med Elin och Isabell. Trevligt hörni!
Pusssss


» Las favoritas

en lång dag på jobbet senare!


» Hakuna matata

Har haft en braaa dag med gustafo då vi var på mode och käka, o även hjälpte elino lite. Sen drog vi och bada i flämslätt och nu kom vi precis in från ett gött träningspass! Först gym och sen löpning. Najs hörni. Då somnar jag gott ikväll. Hihi. Imorn blir det jobb till 5 och sen ska vi tjejer hitta på nåt skoj! Myyys!


» Av min fina

Denhär superfina klockan + rosor fick jag av Gustaf igår. Min finaste, snällaste skatt! Fyfan vad bra han är. Hihi!


» Ett år med min skatt

Nåt jag glömt berätta är ju att jag och min favorit har ett år idag! Hihi. Så vi har käkat på sand och grejer. Urmysigt! Tänk att denna gosen har orkat med mig i ett år. ETT ÅR! Han är bra och jag älskar honom så mycket! Hihi!


» Det känns verkligen att det är söndag idag. Trots sommarlov.

Puuuuuhuh idag är jag seg. Idag är det en riktig söndag. Jävlar vad stor påverkan vädret gör på en! Jaja. Dessa dagar är goa dom med på ett sätt, att bara ta det luuuugnt. Igår jobba jag ett par timmar, och jag kan säga att även om det var strålande väder så tog det faktiskt inte emot. Dels för att det är slutspurten nu för i sommar, men också för att jag jobbar med sötaste mormor! Sen igårkväll drog jag till gustafo då vi pallra oss iväg till gymmet och sen sprang lite i spåret, yeeees hurtigbullar!!! Vi käka även grillat, drog till flämslätt för kvällsdopp, baka lite och satte på en rulle. Somna gott och vakna med go träningsvärk. Mys de hörni!
Nu har jag landat i stöpen för en kväll med tjejerna! Vi har inte mycket planerat men det blir bra ändå! Haha! Pussss


» Seize the day

De två senaste dygnen sammanfattas som sol, bad, pojkvän, vänner, fika, go musik, solbränna och träning.
Så underbart. Nu är det sommar. Påriktigt. Kärlek!!!!


» mellis med bästa

 
har haft en mysig eftermiddag med dessa gosingar! 
vi mötte upp josse efter jobbet och efter det har vi kikat lite på elins och fixat lite mellis. hihi. det är så mysigt! dessa två tog nyss bussen åt varsina håll och nu tänkte jag träna. helvete vad gött det ska bli! det kommer ju självklart lite mer åt sidan nu på sommaren, speciellt när man inte har fotboll längre. fast tur är att vi har fått schema från niu att köra minst två gånger i veckan så det är gött att ha något som man måste göra, så idag när det ändå är mulet är jag urtaggad!

» Spice

Käk på spice med dampisen efter en kort sväng på stan, mys! Sen ska vi va en liten stund med josse och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vädret är ju inte så överdrivet bra, så får se!


» new in

i brist på annat att göra denna morgonen tänkte jag slänga upp lite bilder på vad jag köpte i ullared. det blev inte så väldigt mycket, försöker spara till london nivet, hihi. dåååå ska jag spendera pengar på shopping! 
men det blev usa sänggrejs (ja. jag är galen i amerikanska flaggan. haha), en väska, lite fix för håret, ansiktet m.m, plånbok-skal och ett par urfina hörlurar! 

» grymt

har ju vart ganska off de senaste dagarna då jag har haft full rulle med annat skoj!
i lördags var jag ute med gustaf med deras båt. det var urtrevligt! vi åkte ut till någon ö där vi stanna hela dagen och sola, bada, åkte wakeboard (ja, eller jag försökte för första gången och det gick åt helvete. haha!) fika och annat. hihi. en kalasbra dag med min skatt!
 
sen dagen efter, i söndags, drog vi oss upp ur sängen omänskligt tidigt, åkte mot stöpen och hämta mina andra små favoriter, och begav oss till ULLARED! ni som följer mig och mina vänner på twitter fattar nog att vi var så jävla taggade!! haha. tänk att gustafo orkade stå ut med oss! våran kära chaufför. hihi!. det var en så jäääävla bra dag! att vira runt fnittriga på ullared, sjunga falskt i bilen till per gessle, käka en jävla massa fika, sånglekar och skratt i mängder. det var underbart. denhär dagen kommer jag leva på alltså. så gryyymt rolig. hihi!!
måndag-tisdag har jag och elin jobbat. det har vart så lite folk! nästan för lite. haha! igår efter jobbet drog jag och elin, josse & isabell till flämslätt för lite tjöt och fika. vi hade tänkt och kvällsbada, men det blev lite kallt. hehe. men ikväll bada jag iaf!! jag och josse drog till karstorp och svalka oss lite efter denhär jävligt varma dagen. kan ni förstå hur varmt det har vart inne i köket vid fritös och stekbord idag? sjukt!
 
nu ikväll efter jobbet har jag tagit det lungt. är så trött efter värmen, så har gjort iordning mig för natta och tänkte sätta på en rulle. pusss!
 

» Just nu

Mer om mina senaste totalgrymma dagar imorn, för nu tänkte jag kika vidare och sen sussa! Måste bara säga, att fyfan vad livet är bra. hihi!! Puuuuuuss


» Götet

Bra dag i Göteborg med blå himmel, sol, handboll, burgerking och fina vänner. Underbart!


» Familytime

Så grymt bra och rolig kväll med bästa syster, Blondie och mamma. Har haft det urtrevligt! Hihi världens bästa!
Nu ska jag krypa till kojs och ladda för ännu en dag i götet, hihi yes! Natti på er fina ni!


» Go dag

Hade en skitbra dag igår i Göteborg med mina goa brudar då vi kika Partille och lite på stan, fika o käka jensen's, så jävla gött!
Idag har jag tränat med Elin och nu är vi på stan för först en fika med Frida och sen Harrys med mamma, Blondie och Elin för käk, hihi. Grymt hörni!


» Såhär tuff

Köpte hummelshorts i Göteborg förut, så nu känner jag mig så jävla proffsig!!! Haha nä. Men gudars vad sköna dessa var, och snygga. Hehehe. Har alltid velat ha ett par juuu!


» mot Sveriges bästa stad...

...för ännu en dag på Partille! Ha en braaa dag!


» Bästa


» från i lördags

ett par blandade stycken från i lördags då vi grilla hemma hos linnet. det var riktigt kul!
godmorgon förresten! var uppe med tuppen och tog bussen till mamma, så tänkte käka frulle och göra iordning mig här och sånt. sen kommer isabell hit och då drar vi vidare med tåget för en dag på partille. skojskoj!
hoppas ni får en lika bra dag som mig! pusss!
 
fick förresten en fråga om jag kunde visa hur man gör med cocoppa och det kan jag göra! använder inte det längre eller så, men kan visa ändå, så det kommer nog upp i veckan iallafall. haha! seg, men jaja!

» first love

 

» Natti

Har haft en urbra dag/kväll med världens bästa vänner! Drog ju på bio, och vi kolla dumma mig 2. Sjuårsgräns, tecknad i 3D. Haha så töntigt bra var den!!! Drog till stöpen sen och har mest suttit och tjötat med homie en bra stund, det är gos! Har även precis lagt på luren med Gustaf. Inte för att jag brukar räkna på lov, men har kommit fram till att våra veckor resten av sommarn matchar helt olika, fram tills de sista dagarna då vi drar till London. helvete vad tråkigt. Menmen. Man hinner ju ses lite då och då. Kanske mer än man tror. Hoppas!
Annars är jag jävligt sällskapssjuk av mig och hatar att somna ensam utan en godnattkram från nån av mina nära. Ikväll står lägenheten tom då min pappa är påväg ett par timmar bort med flyg, min bror är på jobbet, Elin är hos sin pojke och ja. Min pojke är hos sig själv ikväll. detta tycker jag icke om. men jag ska inte gnälla. Har en toppendag framför mig imorn i Göteborg med goa vänner! Hihi. Pussss!


» Hihi jodå

Titta dessa godingar som vi fick till!
Hihi! Ska göra iordning lite här och sen ikväll blir det bio med mina favoriter!
Resten av veckan ser riktigt bra ut också! Tänkte spendera ett par dagar i Göteborg på Partille och även ha filmkväll eller liknande med bästa Blondie! Sen hinner man ju alltid klämma in lite andra roliga grejer också! Det är ju sommarlov! Hihi. Har knappt fattar det än!


» Cupcakesbak med denna gosingen