» kolla in här istället!!

nattstad.se/blomgrenolivia 
nattstad.se/blomgrenolivia
nattstad.se/blomgrenolivia

» beslutsångest

okej nu är jag färdig med allt krångel. jag fick nämligen för mig att logga in på min gamla blogg och jag blev så otroligt sugen på att blogga där nu bara för det. haha jaaaa jag tröttnar efter några månader och byter mellan mina små bloggar. haha. men jag har i alla fall importerat alla mina inlägg här till min nattstad istället. kan ju vara gosigt att ha allt på samma ställe. har ju lixom allt från ett år tillbaka där, så nu ligger allt där. ganska mysigt faktiskt! så jag vet inte vart jag hamnar, det är ju iaf samma innehåll där som här nu i alla fall!
jaja. vi får se. gillar fan nattstad!
 
om ni vill kan ni ju kika min nattstad!
http://nattstad.se/blomgrenolivia

» allt är för bra nu

fyra höstiga från gårdagen. hihi åh så mysig hösten är!

» Hallå


Haha oj vilken urusel uppdatering hörni. Har typ glömt vad jag har gjort de senaste dagarna :/ men det har gått åt mycket tid till träning och handboll då jag spela match i fredags, träna i söndags, hade dubbelfys + målvaktsteori i måndags, fys och handboll igår och idag hade vi faktiskt mental träning på niu. Så vi hade avslappning och det var så jääävla skööönt så tidigt på morgonen!! Annars hade vi lite brunch i lördags! Dock var vi ingen trupp, utan bara 5 st från brunchtruppen så vi gjorde en liten gosebrunch hos gustafo! Sen drog vi in till stan och kika lite, även kolla countrymatchen! Har även hittat på lite annat gos, men detta blir jävligt långdraget hörni. Haha! Redan torsdag imorn tack och lov! Sen i helgen ska jag jobba endel. Även spela seriepremiär för vårt lag och sen hoppas jag att det blir annat mysigt också! Cred till er som tog er hit ner då det kanske inte är ett dugg intressant när jag tjötar om allt detta...haha!

» Gos



» för jag har hört att man blir vacker först när man känner sig som det

idag sluta jag halv 3 och mötte upp min gose för att utnyttja timmen tills bussen gick på rådis. hihi. så mysigt! 
det bästa med hösten. alla gosiga fikastunder och en massa chailattes. mysmysmys!
 
just nu spelas några av veronica maggios och melissa horns nya låtar samtidigt som jag tänkte plugga religion innan jag drar mig mot stan igen för att kolla matchen mellan husaren dam och country dam. derby alltså! plus att en drös från vårt lag är med så det blir skoj! 


» hello october

åh vad mysigt med oktober nuuuuuu! älskar när det är nya månader! hihi. kollade igenom min förra blogg från oktober förra året och hoppas att denna månaden blir lika bra. om inte bättre förstås! men har en känsla att denna månaden blir urgos! hihi. här är några gosiga på tre av mina favoriter, för nästan exakt ett år sen!