» 22.58

Bra kväll med träning och även lite bad, trevligt trevligt!


» Sunday

Hade en asbra kväll igår med grillning, roliga spel, musik och massa tjöt, det var skitkul!!

Idag har vi kikat lite skadevi, sen har jag även bytt rum. Haha! Yeeees. Tröttnat på mitt andra rum, så spontant idag när jag städa fick jag byta till min brorsas rum som står tomt. Med en bredare säng. SCORE! Hihi!! Nu är jag är påväg till simsjön för lite kalas och sen blir det träning och en kväll med mina bruds, det blir det perfekt!


» Du lever bara ett liv

Igår hade jag en bra dag då jag jobba till 2 och sen en stund efter drog mig in mot stan för att handla tills ikväll, fika lite och annat med Elin, linnet och Isabell. Avsluta dagen hemma hos min skatt, käka jordgubbar, kolla film och annat gos. Hihi!
Idag har jag jobbar från 12-4, så nu tänkte jag träna lite och sedan göra iordning mig och bege mig mot linnet för en braaa kväll där! Pusss!!


» Mys

Just nuuu. Hihi!


» Nighty

Idaaag har jag inte haft en så överdrivet fartfylld dag. Mest en såndär vettiga saker, haha. Jag och Elin har jobbat då vi öppna, hade förmiddagen och eftermiddagen själva. Kan ni förstå. Hon och jag i ett gatukök, SJÄLVA. Men det har gått bra, så det känns grymt! Trodde aldrig det skulle gå efter två månader ungefär! Har även spenderat 3 timmar på körskolekurs ikväll. Förjävla segt, men nu jävlar ska det köras!
Sen har jag och Elin haft niu träning i 1,5 timme nu ikväll, göttkött!

Tänkte krypa till kojs nu. Jobbar imorn, fast bara förmiddag och lunch, och sen ska vi kika skadevi!!


» Ischai

I väntan på bussen efter en hel dags jobb. Hihi, tröttnar aldrig på nåt som har med chai att göra!


»

spenderar min kväll hos min skatt som står och kockar i köket för fullt utan att jag får titta. söte!!
annars har jag haft en bra dag som börja på gymmet med elin och max, sedan hos isabell och sen ett par timmar hos farmor och farfar för massa go mat. det är fan nåt speciellt med farmors mat. det. går. aldrig. sluta. äta. 
nuuuu ska jag äta. hihi. världens bästa pojkvän. puss!!!

» Latest

har haft världens gosigaste dagar de senste! Igår drog jag och mina girls på en liten picknick och även började planera lite skoj, bland annat en utlandsresa nästa vår, hihi, så vi satsa på ett datum och började kika lite, så jävla kul ju!! redan taggad. haha! Avslutade dagen med lite gött käk hos isabrullsan och sedan drog jag mig mot Gustaf där jag hade en så jävla bra kväll! Han har huset själv i veckan, så igår blev det grillning, bad i hans pool, bastu, kurragömma som förövrigt är så jävla underskattat. Haha! Det var så jävla kul igår! Kurragömma i ett stort mörkt hus. jag var så jävla rädd. Haha! Sen hade vi nattpicknick på bryggan i flämslätt, kom hem och somna bredvid min skatt vid halv 3 ungefär. Hihi. Förresten har vi gjort skivorna från oth att ha i bilen, vet ni hur lycklig jag är!? HUR GRYMT ÄR DET INTE??

Idag har vi lagar ceasarsallad och sen mötte jag upp linnet, Isabell och Elin för en liten fika och massa tjöt och nu kom jag hem från en liten löprunda. Gööött!

 
 
 

» Bästa avslutet på lovet

Jag och Gustaf boka London igår!! Hihi. Kommer ha det bästa avslut på lovet!
Ledare för landslaget först, och sen precis i slutet av veckan hoppar vi på planet till London för ett par dagar där! Hihi så glad!


» cupcakes

tidsfördriv innan bussen går. hade ett par timmar över, såå varför inte? mina första lyckade cupcakes!!

» midsommar || brunch

igår hade jag en riktigt bra dag!! 
träna lite uppe i spåret igår morses, tog det väääldigt lungt med löpningen eftersom mina benhinnor aldrig aldrig aldrig vill bli bra, men det kändes gött ändå! sen på dagen var vi uppe i simsjön med mammas sida och dansa i regnet, drog sedan hem för grillning, hög musik och massa skoj och massa skratt med mina underbara vänner! tiden gick så fort så vi glömde äta efterrätt. haha, så vi tänkte ta det imorn! så vi kvart i 9 igår rulla bussen mot t-dala, så vi var ett gäng där igårkväll. skitskoj! 
eftersom det var massa som sov över i timmersdala så gick vi upp och samlades igen imorses för att göra en fet go brunch. kunde fan inte tänka mig nåt bättre. hihi! sååååå jävla gooooottttttt! 
nu är jag hemma igen, lyssnar lite på ron pope, världens gosigaste ju. och tänkte träna, käka lite grillat som blev över igår, och sen åka till gustaf ikväll! 
 
 

» i wish that i could stay forever this young

de senaste dagarna har vart så grymt bra. har bland annat jobbat lite, tagit kvällsdopp med världens finaste vänner, doppat oreos i mjölk, så himla himla mycket favorit på det!, börjat lära mig dricka kaffe, somnat bredvid min favorit, supertidigt morgontränat, hängt uppe på billingen där maaaassa sol och skratt med bästa vänner erbjöds, inte behövt frysa på kvällen ute, käkat godaste maten jag någonsin ätit, kollat derby mellan våmb och ulvåker, lyssnat på avicii's nya låt om och om igen, tränat lite till, kollat justin biebers rörliga instagramvideo, även den om och om igen, och ja. bara njutit av ledighet och ingen stress. sen har jag sovit ikapp några efterlängtade timmar! såklart.  
åh dessa gosiga dagar. små detaljer. fyfan vad bra livet blir av dom!!
 

» Bra dag bra dag

Har haft en skitbra dag idag! Hihi. En såndär go sommardag vettni. I förmiddags låg jag ute i solen med musik spelandes i ett antal timmar, drog senare till stöpen och käka gött med Isabell, sen hamna vi i flämslätt ett par timmar med Josse och Amanda. Det var såååå mysigt! Åh jag älskar kvällsdopp!! Tog bussen in till stan sen och mötte upp Max och Carl, så hamna vi på Max, drack lyxshakes o annat, göttgött! Vandra sedan hem, utan att frysa och hamna nu här. Har precis slått en pling till min skatt, så nu somnar jag gott sen!
Imorn fyller min mamma år, så ska upp och fira henne, sen börjar jag jobba 9-5! Efter är det träning o annat. Skojskoj!

Pusssss


» våffelmys

igårkväll var en sån kväll där vi inte hade nåt att göra. vi var så uttråkade att vi inte visste vart vi skulle ta vägen. haha. ja. jag och elin är två otroligt rastlösa personer som blir uttråkade ganska lätt och vill hitta på saker. typ. hela tiden. Såååå. vi bestämde oss för att kila till maxi och köpa VÅFFLOR. en så jäkla bra idé av systermin!
och såhär mysigt blev det. en sommarkväll med våffelmys till musik med min dampiga favorit. hihi, svårslaget! 
 
idag tänkte jag bara lägga mig i solen till musik och chilla. skövde levererar med soooool!!
ska vänta på att mina kära vänner ska jobba klart, så ska vi dra oss mot stöpen och umgås med dom. brabra! 
ha en bra dag fina ni!

» Repeat


» dessa regniga dagar

just nuuuuuu! 

» timmersdala/bonnahålan/campingen. haha

har haft en urtrevlig dag med isabrullsan då vi drog in till mode för att köpa mat av elino. göööött.
ikväll tog vi bussen till t-dala för att hänga lite med badmackan och gustafo. hihi trevligttrevligt!
nu tänkte jag sätta på ett avsnitt oth och krypa ner bredvid min skatt. hihi. vi har 11 månader idaaag. så gosigt!!
ps. jag älskar dig olivia! /gustafo 

» good times

vakna upp till sol. sommarlovet börjar alltså bra! hihi. 
 

» under the sun

försöker fortfarande förstå att det faktiskt är sommarlov. det är sjukt. så sjukt!
efter en timmes avslutning med kramar, tårta, instagrammande och annat drog jag vidare till frissan och la i slingor, så mitt hår är lite ljusare nu. påväg mot blont hörni! det känns bra! 
tog en sväng på stan med lite fika och annat med kära vänner och sedan drog mot stöpen. planerna ikväll var lite fest och annat, men det blev inställt, så det blev en gosig kväll i stöpen med mina favorittjejer. så himla bra! 
åååh. ser fram emot massa skojiga saker i sommar!!

» bästa sa1a

ÄNTLIGEN SOMMARLOV.
sjuuuukt!!
har vart ett riktigt bra första år på gymnasiet med klassen och jag har lärt känna sååå många nya personer som jag är så glad över att ha som vänner nu! hihi! ser fram emot två år till!
 
nu tar vi ett välförtjänt sommarlov allihopa och har gryyyym sommar!! 

» En dag kvar!!!

Idag har jag gjort mitt sista i ettan + städat ur skåpet. JAG KAN KNAPPT FATTA DET. Hihi. Jag jag tagit mig igenom och överlevt första året på gymnasiet. Så glad idag!! Sista skoldagen, slutat halv 12 och kört på både minihandboll och storplanshandboll på niu. 2 bra på en gång! Hihi. Skaffa mig dock nackspärr under träningen, därav den sura minen på bilden. Men egentligen är jag glad. Jätteglad! Sommarlov imorn! Glädjetjut!!


»

 

» friluftsdag

en sak jag trodde när man skulle sluta högstadiet var att man skulle slippa alla dessa friluftsdagar ute i skogen och allt. men nej. det kör vi visst även på västerhöjd, haha ååh så skoj. 
Nä, men kom faktiskt dit med den inställningen, men. det har vart en rolig dag, för det mesta! har umgåtts med vissa av mina kära dampiga klassisar och har fått jävligt många skratt idag!! 
så det var kul ändå, hihi! 
är precis hemkommen, så ska käka lite och sen åka vidare mot p4 för träning. det blir braaa!

även mina kommande dagar ser ut att bli skitbra!! imorn kväll ska vi dra ihop hela klassen för skojigheter, och sen på fredag är det skolavslutning!!!!!!! 
ska även till frissan och fixa barret och sen på kvällen ska vi till en klasskompis från stöpen och fira in lovet lite. det blir skoooj! 
 

» cause we came to have so mutch fun now

vilket jävla gött väder idag!!!
har spenderat hela skoldagen uppe på billingen med klassen. grill och brännboll i solen fick bli våran dag. det var kul! kom hem och hann att käka lite och sen bar det av mot billingen igen för träning! så gött i spåren nu när det är så fint väder, hihi!
hade tänkt att käka lite (läs thaimat, wiiiiiiiiiiiie) och sen dra ut en sväng! man kan ju äntligen börja leva påriktigt nu när man inte har plugg. haha! när vi var lediga fick jag värsta pluggångesten flera gånger, men kom på att vi faktiskt inte har ett enda dugg, utan bara kan njuuuuta! samhällsskada, vana med plugg ju, haha! 

» med min skatt


 
igår hade jag en urmysig kväll med gustaf då vi tog bilen in till coop extra och köpte med oss fika och sedan fortsatte mot simsjön för en kväll där. vi rullade hem när det blev mörkt och sedan somna jag gott i hans famn. hihi. dessa kvällar, hur bra är inte dom?

» 2 år kvar

vilken bra daaaag!
vaknade vid halv 12 och gjorde smoothie till frukost. gjorde sedan snabbt iordning mig och drog ner till stan för att möta upp elin, kika lite där innan vi begav vi oss upp mot billingen för att kolla på balen. alla var sååå fina!
nu längtar jag så tills min student och tills man får känna sig fin på balen! att åka i en fin bil, göra iordning smink & hår och framförallt ha på sig en fin balklänning. hihi! min bror var bland de sista så vi stog där i ungefär 3 timmar, sedan drog vi hemåt!
har kikat igenom de ungefär 200 bilderna jag tog förut, tänkte kanske lägga upp några här framåt. iallafall på johan och hans fina baldejt!
 

» ONE TREE HILL

jaa, förresten! 

HÄR  hittar ni min OTH-spellista med blandade låtar från alla säsonger. hihi! 
 

» good life

har placerat mig på altanen med min kära ipad som denna fina kväll spelar många gosiga låtar från oth. tröttnar aldrig på den listan. så mysig!!
har haft en så bra kväll med några av mina allra favoriter. jag, elin, elin och josse hoppa på bussen till stan för två timmar på pim's, sedan tillbaka till stöpen. och på sommaren finns det härliga saker att göra där faktiskt. vi sitter på ica. haha. låter töntigt jag vet. sådär, wow. coolt med icahäng. men det är härligt. sätta sig på cykelställen och spela massa musik och bara tjöta och skratta. i flera timmar. det är ju lite som stöpencity, så det åker ju förbi bilar och sånt och vissa av dem stannar. ikväll blev badmackan och andra personer sällskapet. de slog upp sina stolar de hade i bilen och käka kakor och annat gött. haha. sköna! nä. men sånnahär kvällar är bra! sånna man bara har på sommaren.
 
jag och elin satte oss sedan på bussen ett par timmar senare tillbaka till stan, svängde förbi mammsen på jobbet, sen kom max på cykeln. sedan vandra vi hem genom stan och hamna här. hur mysig och bra och somrig kväll? åååååh. jag kan inte fatta att det är sommar nu! underbart!

» +++

har jobbat hela dagen, fick sluta tidigare och nu kom josse! vi får se vad vi hittar på denna lördag, men något skoj blir det allt, som vanligt med denna gosiga person. hihi!

» black and white

har fått exakt 1065 bilder av maria från johans student, så kul att kolla igenom alla bilder. hihi!
tänkte lägga upp lite fler i omgångar, just nu fick det bli två på mig och elino!
min dag har vart braaaa än sålänge! har vart hos gustaf då vi har haft våffelfrukost, chillat i solen och badat i hans pool. finns det bättre dessa varma dagar? hihi!
ikväll tänkte jag åka till gustaf igen. vi tänkte kolla på ego ikväll. ååååh. den filmen!!

» Underbara sommarkvällar

Hade en så otroligt bra kväll hos Ellen igår! Grill, sol och massa goa personer, det var så mysigt!! Tack tack tack till Ellen och alla andra!


» strawberries

johan hade ju champangefrukost hemma hos oss, när de sedan gick stog det 13 liter jordgubbar som dom knappt hade ätit nåt utav. hihi. yes, det var ju alldeles för mycket för att slänga, så nu är kylen full utav dessa små underbart goda gubbarna! minns inte senast jag åt såhär många jordgubbar inom loppet av ett dygn. haha! jordgubbar med mjölk och socker. finns det nåt bättre?
 
nog om jordgubbar. haha..
är nyss hemkommen från flämslätt, har legat där i solen, blivit iputtad i vattnet, åkt lite bil fram och tillbaka till stan igen o annat. det känns seriöst som sommarlov idag!!
Dagen fortsätter lika bra då jag ska hoppa in i duschen och göra iordning mig för ikväll då vi drar oss mot lerdala. Ellen ska ha inflyttningsfest! det ska bli så himla kul!

» Så jävla gött väder!!!!

Åker gláa nercabbat till hög musik och falska sångröster med Elins hår i hela ansiktet. Haha! Mot flämslätt för massa sooool och baaaad. Dessa underbara sommardagar!!

 


» GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR!!!!


» just breathe

idag har jag bland annat bockat av 2 redovisningar i skolan. eller redovisningar och redovisnar, kanske man inte kan kalla det. men uppgifter, vilket resulterar INGET MER PLUGG! så skönt så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. haha! nu är det bara att glida fram till nästa fredag då vi äntligen får sommarlov!
annars sluta jag 2,5 timmar tidigare idag (de sista veckorna på samhäll har vart de chilligaste jag nånsin vart med om. slutat minst 2 timmar tidigare varje dag de senaste 2 veckorna ungefär!) så jag och elin slängde oss i solstolen ett par timmar med oth-listan spelandes i högtalarna. seriöst. finns ingen bättre, gosigare och finare musik som i oth! har även hjälpt lilla mammi, moster, mormor o alla andra med förberedelser till studenten uppe i simsjön då min brorsa springer ut helt genomlycklig och fri imorn, åh. helt sjukt! 

tänkte krypa ner i sängen och fortsätta på oth-listan. imorn vid 7 kommer hela johans klass på 50 pers och har champangefrukost så det blir antagligen en lagom tidig uppstigning för mig. haha! 
pussss

» oldiegoldie

 
en för nästan exakt ett år sedan i brist på andra, blonda tider o allt hörni!

är hemkommen från skolan 1 timme och 45 minuter tidigare än förväntat. så sköööönt. blev även bjudna på ananaspaj av samhälls sötaste lärare, våran mentor, anette. hälften så kort som en själv och leendet upp till öronen. gud så mysig hon är! annars har det vart kaos i skolan, 3orna är full igång inför studenten, och jag kan inget annat än att längta jävel tills man själv tar det. åh. den lyckan!!

ska dra på mig träningskläder och åka upp på berget för träning strax. så underbart i detta väder! 
pussar!

» japp

jag, elin och max tog tag i livet och ställde oss i köket med musik på högsta volym och gjorde ceasarsallad, har aldrig gjort det hemma så, men alltså. så gott. jag älskar verkligen det. hihi! 
vad händer annars denna söndag? tänkte åka hem till mamma och träna, och sen ikväll kommer gustafo till mig, då ska vi se egoooooo. ÄNTLIGEN är den ute så man kan kolla på den!!

» från igår


som sagt hade jag en riktigt bra kväll igår, eller hela dagen var bra!
vakna upp bredvid min skatt, bada och sola lite innan vi hämta upp elin och isabell och drog till åbro för att kika fotboll. att ligga i gräset i solen och kolla fotboll. så härligt. kan inte bli mer somrigt! 
sen mot kvällen drog vi oss mot amanda med käk, musik, dans och skratt i mängder! 
fick helt plötsligt för oss att ta cyklarna till mårum till några folk där. vad säger man. spontant är ju alltid roligast. det var riktigt kul! cykla sedan tillbaka dessa kilometrar efter ännu mer tjöt, dans, musik och annat. senare blev jag upphämtad av gustafo då vi var 4 pers som drog till max vid halv 2 inatt, det var trevligt hörni! 
hoppa i säng trötter när det började ljusna ute igen och vakna ännu en gång upp bredvid gustaf, hihi. älskar dessa sena sommarkvällar då man inte tänker, utan bara gör, ååh. livet är så härligt!

» spontant är bäst

har haft en så jävla bra kväll!!! fyfan vad mina vänner är bäst. bääääst!
 

» Friday

Underbara fredag. Börja med fys på niu, känns jävligt gött!
Sluta sedan halv 12 (!!!) och drog hem & la mig i solen, mötte upp mina kära vänner på stan ett par timmar senare, käka glass o annat, och nu ikväll har jag vart med min skatt, har bland annat tagit årets första dopp, sommar nu, hihi!
Nu har jag och Gustafo dragit ut täcken & kuddar på studsmattan med musik. Åh. Underbara vänner, underbara pojkvän, underbara sommar.