» overthinking does kill your happiness

alltså tjejer nivet dessa underbara stunder då man bara är supertjejig och kör hårinpackning, nyrakade ben, peeling, nymålade naglar, osvosv. en sån kväll har jag haft. seriöst. det är ju så underbart att bara göra allt på en gång och känna sig som en helt ny människa i höstmörkret. hihi. kunde inte passat bättre heller då jag haft nåt sorts löppass på niu och även en illgo fysträning med handbollslaget. vi kör cirkelfys på actic och jag körde det passet för första gången idag. var helt slutkörd när det var färdigt och fan vad underbart det är då eller. att bara mooosa så hela kroppen är skakis efter!! så inatt hörni. då somnar förmodligen jag som en sten. bredvid bästa gustafo dessutom! perfekt!
jag hade tänkt ta tag i plugg och sånt, men jag kommer faktiskt inte på vad jag ska göra. haha. antingen har jag det urchill i skolan fortfarande, eller så har jag förträngt allt som har med skolarbeten att göra när satte foten utanför västerhöjd när vi sluta idag. det kan vara så. men det löser sig. som alltid!
 
ha en mysig kväll fina ni!

» bästa

yoooo. vad är detta? redan söndagkväll :/ usch. har i alla fall dämpat min söndagsångest med en lugn dag. alltså verkligen urchill dag som har innehållet ett x antal gossip girl avsnitt, men har faktiskt avslutat kvällen med 1,5 timme på handbollsplanen. så härligt att bara göra av med all energi och somna gott efter. brukar ju alltid vara besvärligt detdär med att vända på dygnet på söndagnatten annars. haha! annars hade jag en bra lördagskväll igår! jag och elin pallra oss till maxi och köpte med oss massa gott och mötte upp max & bänka oss framför körslaget. när sedan elin drog sig mot jobbet kom gustafo istället och höll mig sällskap innan jag också drog vidare till jobbet vid 1. vid halv 5 kom jag hem igen och kröp ner bredvid min skatt som sov så sött sen ett par timmar tillbaka. så underbart och så mysigt. så bästbästbäst. hihi.
kan inte beskriva min trötthet idag. det var den första helgen jag jobbat två nätter irad! kanske inte så mycket för dom vana, men här är det ovant kan jag säga. hehe!  så jag har alltså undvikit spegeln idag... haha. shit. så sliten. jag lovar. jag ser värre ut än den som tog hem bakispriset i helgen så det ska bli så otroligt skönt att krypa ner i sängen, tända lite ljus, sätta på musik och mysa med systermin. hihi. hon är bäst. min finaste syster!
 
natti på er!

» saturday

hallådär. tänkte nästan säga god morgon eller något i den stilen, men klockan visar något helt annat än vad det känns. haha. kom hem halv 5 imorses efter en hetsig natt med mamma och mormor då det var en lååång kö av personer som ville ha fyllemat. men det är kul! speciellt med alla glada som ger lite i dricks och grejer. haha! när jag väl kom hem så  var jag ju inte trött, så satte på ett avsnitt gossip girl och somna runt 6-snåret imorses. idag har jag bara tagit det lugnt då jag vakna typ vid 2 och fortsatte kika på älskade gossipgirl! har ingen aning om vad som händer de närmsta timmarna, men senare runt 12-1 inatt drar jag och hjälper mamma och syster för lördagnatten. tycker det är lite gosigt att man jobbar t.ex. med mamma, mormor, morfar eller elin när man är där. blir lite familjetid på ett sätt. haha!

» weekend

HELG. fan vad gött. men måste säga att veckorna går läskigt fort nu! guuud. snart jul ju!!
annars har jag haft en bra dag med niu och tre andra lektioner. sluta halv 3 så det är inte så farligt ändå. har bättre schema iår än förra året i alla fall!
har vart hemma en stund och kollat gossip girl, druckit smoothie och annat och ska strax pallra mig iväg till bussen som går mot stöpen. inatt är det jobb som gäller för mig. fast denna gången ska jag inte på cup dagen efter så imorn ska jag ta en riktig sovmorgon! sen får jag se vad som hittas på i helgen!
ha en fin kväll hörni!

» jennie's place

ett par från brunchen imorses. finns det nåt bättre sätt än att utnyttja studiedagen med dessa, detta + film? hihi.

» studiedag

har haft en go dag än sålänge. jag och elin tog cykeln till ica imorses och mötte upp elin, Amanda och Jennie för att handla lite inför brunchen som vi sedan hade hemma hos Torsby. brunch + film. det var så mysigt hörni! hihi.
just nu är jag hemkommen från en liten sväng med bilen då jag och elin övningskört i nån timme. får se vad denna dagen mer ha att erbjuda. nåt som är spikat är iaf att jag ska va med gustafo ikväll. så gosigt!!

» gossip girl

direkt från min gosiga säng. klagar inte. godnatt fina ni!

» Onsdag



Onsdag. Mer än halva veckan gjord, plus att det är studiedag imorgon så går ju egentligen bara fredag innan helg. Såååå sköööönt! 
Slutade vid två idag och mötte upp mina 5 gosingar för en mysfika på förr innan bussen! Lite fredagskänsla på den faktiskt. Hihi. Förr är ju förresten urmysigt med deras koppar och så. Hihi ska fan skaffa mig en sån liten fin kopp och dricka te ur i vinter! 


» autumn

molly fick vara med också. lilla söta vovven. hihi.

» when the daylight bends, i'll follow you wherever you go

godkvällens. är hemkommen från kvällens träning. skönt att avsluta helgen så faktiskt då jag både haft söndagsångest och fulaste fuldagen. haha! har även haft så jävla lock för öronen i helgen, men extra idag, så mitt humör har väl inte vart på topp. blir så irriterad så det bara kryper i mig. hör ju fan inget! så hade väl inte världens gladaste min på träningen heller, men jaja. hoppas det släpper. har två träningar imorn och jag pallar ej vara döv :) nuuuu ska jag rycka upp mig och hoppa in i duschen, käka lite, kanske jobba matte. fårse. är inte världens piggaste på det just nu. vill bara krypa ner i sängen och goooosa med te, ljus, gg och gustafo. hihi!
natti på er fina ni!
 

» sunday

några från i helgen då jag spendera fredags kväll hos gustafo med bobby då lilla vovvisen bada! haha åh. den blicken. vi baka även kakor med oreo inuti. kanske inte dom finaste, men definitivt goda! annars har jag vandrat runt i min urgosiga poncho som jag inte ångrar en sekund att jag la 300 spänn på. hihi! igår spendera vi tjejer ett par timmar i hallen då vi kolla på innebandy och senare tog en pizza på murano. kvällen avslutades hos isabell med en massa mys och prat. lite kvalitetstid helt enkelt! tog bussen vid halv 11 till Gustaf och somna gott intill han! har utan tvekan dom finaste personerna runt omkring mig!
idag är det plugg och annat som ska bli gjort och ikväll är det handbollsträning! göttgött.
ha en bra söndag fina ni!

» när sötsuget tar över

 
 
slutade redan vid 12.15 idag. hur skööööönt? tog bussen hem och ställde mig faktiskt och baka lite muffins. har vart sugen på kladdkaka/muffins så jävla länge känns det som så när jag ändå sluta så tidigt baka jag lite! tänkte fortsätta se filmen (studentfesten) jag börja på igårkväll. som vana har ju jag att somna till filmer, så hann inte se slutet. haha! efter sen tänkte jag få lite plugg gjort och senare när pappa kommer hem ska jag och elin ut och övningsköra lite! ikväll vid halv 8 är det träning som gäller! göttgött!

» it's a good day to be alive

 
gokväll gokväll!
läget bra? gött. här med. hihi!
idag när klockan slog halv 3 fick jag äntligen pallra mig ner för västerhödjstrapporna och ta bussen hem! dagen har inte vart så seg ändå, har det så gosigt i min klass och med alla fina personer runt omkring, men herrejösses. idag har jag vart trött. var så trött imorses att jag hade stor lust att börja lipa när jag gick utanför dörren bort från min älskade säng. haha! kämpade mig igenom fyspasset trots min trötthet och nu i efterhand när jag fortfarande är smått skakis i armarna känns det så jävla bra!
ikväll har jag och elin ägnat oss åt hennes lilla 1-minutsfilm till median där jag är huvudpersonen som en sorgsen människa. det blev väl inte så väldigt seriösa miner hela tiden kan man säga, men vi fick till det ändå tillslut. haha! när vi var färdigfilmade gick vi ner till carl en sväng och körde på det traditionella torsdagsgoset (trots onsdag) med te, fika och film. mysigt!
nu tänkte jag ta tag i plugget, lyssna lite på ron pope och senare sen tänkte jag sätta på en rulle att somna till. låter fint!

» poncho

idag hade vi håltimma och då passa vi på att vandra ner till stan en sväng och med mig fick jag faktiskt en poncho! den var så dundermysig så jag kunde inte motstå. hihi. så gosigt höst/vinterplagg!
annars är jag hemkommen från träning nu. hade handboll 1,5 timme och sen hade vi gymtid i en timme, så är rätt mör i kroppen nu. go känsla! blev kvar på arenan en stund extra för lite handbollskik såhär på kvällen. nu känns det verkligen att handbollssäsongen är i full rulle då dagarna mycket består av timmar i hallen för antingen ens eget, eller bara kolla! så jävla härligt!  nu ska jag krypa ner i sängen och ladda inför fys på niu imorn. haha. yes. nu är det igång!
natti på er!
 

» inte sista gången direkt

 
 
 
 
 
 
 
när jag kolla på vad det var för datum idag så kom jag ju på att det är nu en månad sen jag och Gustaf var i London, så slänger upp lite bilder som jag faktiskt glömt. lite arsenal (som förövrigt var ascoolt att se!), madame tussauds, big ben m.m. skulle ju inte va fel att sitta där på ett fik eller vandra runt på gatorna och i affärerna nu. åh. vilken underbar stad. och vilken underbar pojkvän jag har. hihi!
fyfan vilka bra dagar. hit ska jag igen. utan tvekan!
 

» dark

hej hej hemskt mycket hej! tänkte slänga upp ett inlägg för lite tidsfördriv innan jag, elin och johan hoppar in i bilen och rullar mot farmor och farfar för lite käk. hihi kan inte tänka mig nåt bättre än farmor-mat en trött måndag som denna!! annars har mina senaste dagar gått i 110 och vart så jävla bra och mysiga! bland annat fått orienteringen avklarad med idis då vi briljera och kom sist ännu ett år. haha. men attans vad kul det är att flänga runt i skogen helt borta med henne!! i helgen jobba jag även natt mellan fredag och lördag. med 3,5 timmar sömn hoppa vi på minibussarna mot Lindesberg för JSM steg 1! så en helg med massa handboll, stugboende, skratt, godis och annat gos med laget kom jag hem helt helt heeelt jävla slut igår!! men fan vad härligt det är med handboll. när jag är på planen, då är jag lycklig hörni!

» ALLTSÅ FINNER INGA ORD

vet inte hur många gånger jag sett denhär nu. vilken jävla gosing!!

» we gonna let it burn

kort och en väldigt bra dag idag faktiskt! tyckte det var ganska gosig stämning. hihi. någon timme efter skolan drog jag, mamma, elin och johan till Pim's och käka lite. hihi så himla mysigt med alla vi på ett fik utan stress till jobb, plugg, träning eller något annat. underbart!
 
fick en fråga vart muggen kom ifrån och den är från indiska. den är ju så fin! hihi.

» plutten

 
 
overkligt seg dag i skolan. gick 8 till 4 idag. alltså. jag fattar inte hur jag pallade dom tiderna nästan varje dag förra året! herregud!
menmen. det roliga idag är att vi i median har fått ut nya datorer. lite större, lite tyngre men lite bättre också! känns gött faktiskt. det finns inget bättre än en helt ny tom dator. hihi!
är i alla fall äntligen hemkommen nu och har gjort mig smoothie och lite annat gött. ska strax byta om till träningskläder för att sedan bege mig ner mot arenan för först 1,5 handbollsträning och sen 1 timme gym. härligt! hörs sen!
 
hahaha förresten!! som vissa kanske märkt missa jag en bokstav i headern. det ska ju självklart stå Olivia, men av misstag skrev Oivia. hur borta får man vara? ska ändra detta så snart som möjligt, så ni inte tror att jag antingen är efterbliven eller att det ska vara så! ;)

» älskade måndag || 4 från igår

 
 
 
 
måndagar. vad har man att säga om alla dessa? usch. dom är inte min grej. helvete vad trött jag har vart idag. skojar inte om jag säger att jag gått runt som en jävla zoombie i korridorerna! haha. 
sluta iallafall vid halv 3, så sen jag kom hem har jag målat lite med elize. haha pluttisen! 
nu tänkte jag och elin ta en sväng på maxi, och senare sen kommer max hit och då ska vi filma lite till median. tema glädje. haha detta blir intressant hörni! 

» Mot götet

Hade en urmysig dag igår med pannkaksfrukost, stan med Elin och Isabell då vi mest höll till på arenan för att kika innebandy, köpte med oss mys hem och avsluta kvällen med sleepover hos isabrullsan! Just nu sitter jag, Elin x2 och Isabell på tåget till Göteborg! Förhoppningsvis ska vi kika handboll om IFK går vidare, men vi ska även kanske kika lite, dra en fika, käka eller så! Mys!


»

 

» wherever you go, i will follow

jag ser ut som hej kom och hjälp mig, men elin var så fin, så jag gillar denna bild ändå! 
är alltså uppe kl 07.57 och bloggar. haha. dessutom har jag vart i timmersdala nu på morgonen också men gustaf har nämligen "cup", så jag hängde med upp och tänkte krypa ner i min egna säng nu en liten stund och kika lite gossipgirl! 
annars hade jag en bra fredag igår. så grymt skönt att bara ta det lugnt. hade träning till 7 ungefär, sen efter beställde jag, elin och johan hem lite mat! tog bussen till gustaf lite senare och somna nästan tidigare än vad jag går och lägger mig till skoldagarna. nu låter jag tråkig säkert. men helvete vad skönt det var! så nu är jag typ utvilad trots det är så tidigt på morgonen! 
 
i helgen vet jag inte riktigt hundra på vad som händer. har lite planer men inget bestämt! det blir bra i vilket fall. bara att det är helg är ju guld!

» Thursday

Är hemma från skolan, sköööönt! Har haft en ganska chill dag ändå med mycket media. Hihi känner att helvete vilket bra val jag gjort! Nu sitter jag och Elin och käkar lite mellis, kanel och äpplen, den nya stora kärleken. Så grymt gott ju! Hihi. Ska strax vidare till stan igen för lite körlektion. Är på g med körkortet äntligen, så nu jävlar ska vi greja detta tills nästa vår!!


» 4 september

Har krupit ner i min efterlängtade säng till tonerna av melissa horn. Hennes låtar är ju riktigt sånna klockrena kvällslåtar som text och allt stämmer perfekt på! Så mys hörni! Har haft en bra dag annars som innehållit två träningar och lite annat gos som att kika idol, sluta tidigt, ingen matte. Haha! Tänkte sussa snart faktiskt. Låter bra i mina öron. Är helt slut!

Natti på er fina ni!


» new in

 
 
drog in till stan en sväng med syster förut och fick med mig lite fix. det är ju så mys. känner mig typ som en ny människa med lite nytt smink och grejer! haha!
parfymerna är ännu lite till av det jag köpte i london. fick även med mig lite smink därifrån också! gos det hörni! 
annars har jag haft en bra måndag med fys på niu, ganska sega lektioner, fast sluta halv 3, och en kväll hos isabell med te-mys framför idol. höst är så välkommet!

» 1 september

har haft ett grymt avslut på augusti och denna sommar, och säger hej till höst, ljus, myskvällar, halsdukar, koftor och andra gosiga saker. det är inte så dumt med höst ändå. hihi. 
 
denna helgen har iallafall vart mycket bra hörni! jobbade ju i fredags, sen igår jobbade jag och elin från 11-18. skynda oss hem då jag, elin, josse och isabell fixade lite födelsedagssuprise för amanda och elin! det var verkligen skitkul! hihi. senare efter en stund gick vi neråt till stan för en kväll på matis som inte kunde bli så mycket bättre! åt och gick runt med mina kära vänner, och även träffa en massa därborta. så fint så! som pricken över i:t på denna kväll kurade jag in mig i täcket och somnade bredvid min fina. så bra. hihi. tack tack tack alla gosingar för denna galet bra kväll. matfestivalen må vara överskattad. men det blir ju faktiskt vad man gör det till! 
 
idag hade jag helst velat lega kvar i sängen och bara ha en filmdag. men det fick jag icke då jag jobbat ett par timmar idag också. sen när man väl kom igång var det riktigt kul! tycker det är lite mysigt att jobba faktiskt, då jag jobbar antingen med morfar, mormor, mamma eller elin. inte så pjåkigt det! blir ju lite family-time! haha. extra pengar tackar man ju inte nej till heller! 

» från victoria's secret

 
 
 
ett par godingar från victoria's secret som fick följa med hem från london. hihi. alla är inte mina, köpte hälften till elin också! måste säga att fan vilken lycka det var att gå inne på vs! jag var så jävla glad! 4 våningar av himmelriket! haha. och ännu gladare var jag när jag kom ut med dessa! fick även med mig 8 par trosor därifrån! hihi.